Telefonické objednávky, poradenství

Chcete si objednat po telefonu ? Potřebujete poradit s výběrem zboží ? Chcete podrobnější informace o zboží, dopravě, montáži zboží, záruce, atd ... ?
 
Chcete si objednat po telefonu ? Potřebujete poradit s výběrem vhodného zboží ? Chcete podrobné informace o zboží, dopravě, montáži, záručních podmínkách, atd ... ?
Kontaktujte nás na uvedených telef. číslech 728 671 906 nebo mailem: info@akcepardubice.cz , případně osobně na naší adrese: K Dolíčku 29, Pardubice 530 02
 
Chcete dopravit zboží včetně sestavení a zaškolení v obsluze ?

Všechno objednané zboží v hodnotě nad 2000,- Kč dopravujeme po celé ČR zdarma. Při dopravě zboží v okolí Pardubic ( do vzdálenosti až cca 150 km - dle druhu zboží - uvedeno v popisu u zboží ) Vám zboží osobně dovezeme, zdarma sestavíme, zprovozníme a zaškolíme Vás v obsluze. Pokud se místo doručení nachází ve větší vzdálenosti a Vy máte zájem o osobní doručení včetně montáže, kontaktujte nás a navrhneme Vám řešení.

Vyskytla se u dodaného zboží porucha ? Potřebujete zajistit opravu, údržbu, nebo seřízení stroje i po záruční době ? Zavolejte nám a my si pro zboží dojedeme, nebo Vám zajistíme opravu i údržbu ve smluvním servisu ve vaší blízkosti.

Pokud se v záruční době vyskytne u zboží problém, nemusíte si Vy jako spotřebitel zajišťovat vlastní přepravu. Na Vaši adresu objednáme spedici, která si zboží u Vás vyzvedne a dopraví do servisu, kde bude provedena záruční oprava a zboží poté zašleme zpátky k Vám. Toto platí i pro rozměrnější zboží ( např. stavební stroje, zahradní techniku, atd... ) Můžete také využívat smluvní servisy ve Vaší blízkosti. Smluvní servisy zajiš'tují záruční i pozáruční opravy. Pokud si netroufáte na běžnou údržbu, nebo potřebujete provést opravu, či seřízení stroje jak v záruční nebo pozáruční době, můžete se též obrátit na smluvní servis. Seznam smluvních servisů najdete v záručním listu, návodu ke stroji, nebo nás kontaktujte a my Vám kontakt na nejbližší servis zašleme.

 

 

Rychlý kontakt